Παναγιώτης Σκούτας

Ανακοινωση της Νομαρχιακης Επιτροπης Α” Αθηνας του ΣΥΝ για την αγωγη που ασκηθηκε στον Π . Σκουτα μελος του Δ.Σ της Τεχνοπολις

Ανακοινωση της Νομαρχιακης Επιτροπης Α” Αθηνας του ΣΥΝ για την αγωγη που ασκηθηκε στον Π . Σκουτα μελος του Δ.Σ της Τεχνοπολις

Ιουλίου 12
09:15 2011
Share Button

Η αγωγή  που ασκήθηκε από τον κ. Ιγνατίου, στέλεχος της Ν.Δ  και πρώην πρόεδρο της Τεχνόπολις,  στον  Παναγιώτη Σκούτα,  μέλος του Δ.Σ της Τεχνόπολις και της ΚΠΕ του  ΣΥΝ και της  Γραμματείας της Νομαρχιακής Α΄ Αθήνας, για καταγγελίες οικονομικών ατασθαλιών, αποτελούν όνειδος για την άσκηση έλεγχου και διαφάνειας στη πολιτική, πολύ δε περισσότερο όταν από τον διαχειριστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τεκμηριώθηκαν οι καταγγελίες.

Σκάνδαλα και οικονομικές καταχρήσεις δεν υπήρξαν μόνο στη κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο χώρο. Η προσπάθεια να κλείσουν στόματα, να αποσιωπηθούν  ενέργειες και  να μην υπάρξουν συνέπειες  είναι μόνιμο φαινόμενο. Η επιλογή της δικαστικής συνδρομής για την άσκηση κάθε είδους πιέσεων από τους υπόλογους των καταγγελιών, είναι πλέον η προσφιλής μέθοδος.

Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι η χειρότερη συνεισφορά στις μέρες μας,  έρχονται σε αντίθεση με την κοινωνία που ζητά  περισσότερη διαφάνεια, δημοσιότητα  και έλεγχο και πρέπει να είναι καταδικαστέες από όλους.

To Γραφείο Τύπου

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

φωτογραφικο υλικο

φωτογραφικο υλικο

Ψηφιακός Οκτώβρης 2017

Συνδεσμοι